torsdag 29. januar 2015

Vendbar kjole i rosa

En god stund siden jeg har lagt ut noe her nå. Dette har med at jeg har 4 barn og det siste halvåret har jobbet 100%.  For 2 uker siden var jeg dog så uheldig å tråkke over og brekke foten. Dermed fikk jeg plutselig litt tid til overs igjen, i og med at det ikke er så enkelt å hompe rundt på krykker med brukket fot ï min jobb :)
Tenkte først å strikke en enkel genser til meg selv fra Pickles. Men i og med at jeg ikke fant noen bra erstatningsgarn her omkring  til det opprinnelige garnet, så kom jeg på at jeg heller kunne strikke en kjole til min kjoleelskende 4-åring. Valget falt på toveiskjole fra Pickles, som lå kategorisert under Nybegynner der. Jeg er nemlig ingen avansert strikker. Allikevel var det flere nye teknikker for min del på denne kjolen. Etter litt googling og sjekking av videoer, fant jeg til slutt ut av det og ble egentlig  greit fornøyd med resultatet. Bakdelen er at man ikke kan gjemme bort ting på innsiden, for den skal jo og innimellom være på utsiden :p
Oppskriften bruker garn fra Pickles, men i og med at jeg ikke er noen racer på å strikke, ville jeg finne ett billigere garn å teste ut oppskriften på. Etter litt leting rundt på nett, falt valget på Rubin fra Sparkjøp og to rosa toner, siden jentungen elsker rosa. Jeg gikk ut i fra oppskriften 3-4 år og dette passet min 4-åring ganske bra :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar